Wat is de Opti free PureMoist?

Wat is de Opti free PureMoist

Eén van de belangrijkste keuzes welke je als drager van contactlenzen moet maken is deze die betrekking heeft tot het soort lenzenvloeistof waar je gebruik van gaat maken. Eén van de lenzenvloeistoffen die het bekijken meer dan waard is, is de zogenaamde ‘Opti free PureMoist‘. Het betreft hier een lenzenvloeistof welke er in slaagt om maar liefst een 16 uur durende bevochtiging te realiseren. Op deze manier kan je de hele dag zonder probleem vertrouwen op de contactlenzen die je draagt. Lijkt dit jou ook wel wat en wil je ook graag kunnen genieten van de uitstekende voordelen die zijn verbonden aan het gebruik van de Opti free PureMoist lenzenvloeistof? Neem dan snel even de onderstaande informatie door en bestel vervolgens vandaag nog deze geweldige lenzenvloeistof!

De hele dag door aangenaam vochtige lenzen

 

 

Kenmerkend voor de Opti free PureMoist lenzenvloeistof is dat deze een zogenaamde HydraGlyde™ Moisture Matrix bevat. De kans is groot dat dit je niet meteen iets zegt, maar het is dit aspect welke ervoor zorgt dat je tijdens het dragen van je contactlenzen de hele dag door kan rekenen op een aangenaam vochtige textuur. Voor mensen die lenzen dragen is het ten allen tijde van belang dat deze zo comfortabel mogelijk in de ogen zitten. Wel, door gebruik te maken van de Opti free PureMoist wordt dit zonder ook maar enig probleem gerealiseerd. Vanaf het moment dat je de lenzen in stopt tot op het ogenblik dat je ze terug uit de ogen haalt kan je altijd rekenen op een aangenaam comfortabel gevoel. Zo hoef je echt nooit meer die vervelende bril op te zetten!

Beschermlaag tegen vet- en eiwitaanslag

 

 

Niet alleen vetten, maar ook eiwitten welke zich in het traanvocht bevinden kunnen zich op een zeker ogenblik op de lenzen gaan afzetten. Het gevolg hiervan is dat er irritatie of zelfs een slecht zicht kan worden veroorzaakt. Door middel van de PureMoist® Multi-Purpose Disinfecting Solution wordt er echter een soort van beschermlaag gerealiseerd welke zich rond de lens bevindt. Op deze manier kan op een efficiënte wijze worden voorkomen dat niet alleen vet-, maar ook eiwitaanslag zich aan de lenzen kan gaan hechten. Deze uitermate geavanceerde technologie tegen aanslag zorgt ervoor dat de lenzen die je draagt altijd niet alleen schoon, maar ook lekker fris blijven aanvoelen. 

Verbeterde desinfectie formule

 

 

Bovenstaande voordelen spreken reeds stuk voor stuk in het voordeel van de Opti free PureMoist. Er is echter meer. Het is namelijk zo dat je door gebruik te maken van dit type lenzenvloeistof ook steeds kan rekenen op een verbeterde desinfectie formule. Het is namelijk zo dat in de Opti free PureMoist twee verschillende desinfectiemiddelen samenwerken tegen het bestrijden van schadelijke micro-organismen. Het gaat hierbij niet alleen om bacteriën, maar ook om schimmels en zogenaamde Acanthamoeba. De desinfectiemiddelen welke zich in de Opti free PureMoist lenzenvloeistof bevinden zorgen er in de praktijk voor dat zowel silicone hydrogellenzen als zachte contactlenzen kunnen worden gedesinfecteerd. Bovendien staat deze lenzenvloeistof er om bekend voldoende mild te zijn voor de ogen. Ook dat is uiteraard een niet onbelangrijk voordeel waar je op kan rekenen. De Opti free PureMoist lenzenvloeistof is verkrijgbaar bij Lens2day.