Personal trainer inschakelen

Personal trainer inschakelen

Je herkent het vast wel. Je maakt het besluit om gezonder te leven en om meer te gaan sporten, maar helaas behaal je niet de resultaten die je voor ogen had. Hierdoor neemt je motivatie sterk af en na een tijdje ben je weer terug gezakt naar je ongezonde levensstijl. Een personal trainer kan uitkomst bieden!

Gericht op jouw doelstellingen

Een personal trainer is er in de eerste plaats voor het helpen met het behalen van jouw doelstellingen. Voor iedereen zijn die doelstellingen anders. De één wilt bijvoorbeeld afvallen, terwijl de ander juist in spiermassa wilt aankomen. Op basis van jouw doelstellingen maakt de personal trainer een trainingsschema en ook vaak een voedingsschema. Hierdoor weet je precies wat je moet doen om jouw doel te bereiken.

Individuele aandacht en coaching

Met een personal trainer is de aandacht altijd volledig op jou gericht. Dit heeft grote voordelen voor jouw training. Je krijgt direct feedback als je iets niet goed doet. Daarnaast krijg je extra motivatie door een personal trainer. Een personal trainen kan je namelijk ‘pushen’ tijdens de training. Daarnaast zeg je minder snel af om te trainen. Je hebt immers een afspraak gemaakt. Hierdoor sla je trainingen niet vaak over en behaal je betere resultaten.

Een personal trainer verandert niet alleen je training, maar je hele levensstijl. Zo ga je gezonder eten, beter slapen en meer bewegen. Dit alles is nodig voor resultaat zorgt voor een gezondere levensstijl.

Optimaal resultaat

Personal trainers weten veel beter wat er moet gebeuren voor het behalen van jouw gewenste resultaat dan jijzelf. Met een personal trainer neem je eigenlijk een soort “shortcut” naar je doel. Je maakt niet de fouten die je wel zou maken zonder personal trainer. De tijd die je stopt in het trainen wordt effectiever gebruikt en dus heb je een stuk minder tijd nodig voor het behalen van je doel. Je traint buiten je comfort-zone, je zoekt grenzen op en dit zorgt ervoor dat je je grenzen verlegt.