Krav Maga voor alle leeftijden in Rijswijk en Delft

Krav Maga

Jezelf kunnen verdedigen, of kunnen redden uit een penibele situatie is niet onbelangrijk. Wie nog nooit met geweld of dreiging in aanraking is gekomen, heeft al snel zoiets van ‘dat zal mij niet overkomen’. Totdat je er ineens wél mee geconfronteerd wordt. Of iemand uit je omgeving. Of je bent getuige van een risicovolle situatie. En daar sta je dan, zonder te weten wat je er echt aan kunt doen. Dat voelt niet alleen hulpeloos, dat is het ook. Het kan helaas iedereen overkomen, van jong tot oud.

Jezelf leren in veiligheid te brengen? Volg Krav Maga

Er is echter een antwoord op iedere dreigende situatie, namelijk de Israëlische overlevingsstrategie Krav Maga. Je hoeft jezelf gelukkig niet te trainen tot vechtmachine hiervoor, het gaat er om dat jij jezelf kunt veiligstellen uit een (mogelijk) kritieke situatie. Dit kan op velerlei manieren en is afhankelijk van waar jij je bevindt. Zo kun je jouw belager afleiden door iets te gooien, waarop je hard wegholt. Je leert je te ontworstelen wanneer iemand je beetpakt, via de meest simpele trucjes soms.

Door veel te oefenen maak jij jezelf dergelijke handelingen eigen. Het wordt een tweede natuur. Ook leer je hoe spullen of goederen in de dreigende omgeving waar je je bevindt, jou van pas kunnen komen. Krav Maga leert je alle facetten van een situatie te benutten om jezelf in veiligheid te kunnen brengen. Het gaat er dus niet om dat de ander uitgeschakeld wordt, maar wel dat jij ontkomt.

Krav Maga eng? Volg eerst proeflessen in Rijswijk of Delft

Krav Maga biedt de oplossing voor iedere potentiële dreigende situatie.

Wie twijfelt over het volgen van Krav Maga lessen, omdat het misschien eng lijkt, of omdat je het idee hebt dat het niet bij je past, kan vaak proeflessen volgen.

The Krav Maga Firm

Krav Maga sportschool ‘The Krav Maga Firm’ met filialen in Rijswijk en Delft biedt nieuwe leerlingen 3 proeflessen aan voor maar 10 euro. Op deze wijze kun je kennismaken met Krav Maga zonder direct lid te worden. Heb je de proeflessen afgerond, dan kun je altijd nog beoordelen of dit bij jou of je kind past.

Bij The Krav Maga Firm zijn voor diverse groepen personen specifieke lessen, denk hierbij aan speciale groepslessen voor:

  • Jonge kinderen
  • Iets oudere kinderen
  • Vrouwen
  • Mannen en vrouwen

Bezoek de website en ervaar zelf of Krav Maga bij jou past!