Heb je even een moeilijk momentje? Praat anoniem met de online psycholoog

online psycholoog

Niemand komt er graag voor uit wanneer hij of zij het psychologisch wat moeilijker heeft. Hoewel iedereen het in zijn leven al eens wat harder te verduren krijgt, blijft het nog altijd een taboe om erover te praten. Of er nu een bepaalde gebeurtenis de aanleiding heeft gegeven tot deze moeilijke periode of niet, praten met iemand kan je altijd. Veel mensen durven de stap niet zetten om face to face naar een psycholoog te gaan en daarom is er nu de online psycholoog. 

De hulp die je nodig hebt dankzij de online psycholoog 

Iedereen verdient de hulp die hij nodig heeft, ongeacht welk probleem er zich voordoet. Heb je relatieproblemen? Last van een burn-out? Angst en stress problemen? Of zit je zonder enige aanleiding gewoon even in een dipje? Dan kan je een afspraak maken bij de-online-psycholoog.nl. Je komt terecht bij ervaren en toegewijde psychologen die er alles aan zullen doen om jou te helpen. Online praten maakt de stap naar hulp zoeken bij een psycholoog gemakkelijker en zo hoef jij je niet slecht te voelen bij de keuze om hulp te zoeken!

De taak van een psycholoog 

Heb je het even moeilijk, dan heb je iemand nodig om af en toe mee te praten. Wanneer dit met familie of vrienden moeilijker gaat of wanneer je dit liever vanop een afstand doet met iemand, dan is er De online psycholoog. Deze zal zich vooral beperken tot het voeren van gesprekken met jou, in dit geval dus online. Heb je medicatie nodig, dan moet je bij een psychiater zijn, de psycholoog mag geen medicatie voorschrijven. 

Dieper gelegen problemen? Contacteer een psychiater! 

Je kan jezelf de vraag stellen wanneer het tijd is om online een psychiater te contacteren in plaats van een psycholoog. Mensen weten vaak het verschil niet tussen de twee. Een psychiater heeft echt psychische geneeskunde gestudeerd en is een arts. Deze mag jou ook medicatie voorschrijven als je dit nodig hebt. Vooral bij psychische complexe stoornissen of problemen, moet je praten met een psychiater. Een online psychiater contacteren kan ook bij de-online-psycholoog.nl!