Gewichtsverliesmedicatie: Acomplia, Reductil, Xenical

Gewichtsverliesmedicatie Acomplia, Reductil, Xenical

Dieetpillen zijn de beste manier om snel en moeiteloos gewicht te verliezen voor een te zware of corpulente persoon. De top drie beschikbare afslankingstabletten in Nederland zijn op dit moment Acomplia, Reductil and Xenical.

Reductil (Sibutramine) werkt door beïnvloeding van de controle-centra van eetlust in de hersenen.

Acomplia (Rimonabant) blokkeert CB1 receptors in de hersenen om eten en roken minder plezierig te maken.

Xenical (Orlistat) werkt in op de spijsvertering door de absorptie van vetten uit voedsel te stoppen.

Hoe werkt Reductil (Sibutramine)?

Reductil (ook bekend als Meridia) is sinds 2001 beschikbaar in Nederland. Het actieve ingredient is sibutramine, dat in dat deel van de hersenen werkt waar het signaal van vol-zijn wordt gegeven. Reductil onderdrukt niet de eetlust, maar het geeft gewoon een signaal door aan de maag dat je vol bent waardoor voedselinname wordt verminderd. Bovendien heeft Reductil ook een thermogenisch effect dat het niveau van calorieverbranding verhoogt in rusttoestand.

Voordat je generieke Reductil koopt moet je een calorie-arm dieet volgen voor het beste resultaat.

Hoe werkt Acomplia (Rimonabant)?

Acomplia is het nieuwe wondermiddel met betrekking tot gewichtsverlies en het gevecht met roken. Acomplia werkt door de eetlust te onderdrukken, resulterend in gewichtsverlies. Bij roken werkt het door ook de zin in tussendoortjes te onderdrukken, met als resultaat de mogelijkheid met roken te stoppen. Rimonabant is het actieve ingredient in Acomplia en het werkt door de CB1-receptors in de hersenen te blokkeren. De CB1-receptors zijn verantwoordelijk voor het reguleren van voedselinname door het lichaam. Als deze receptors zijn geblokkeerd vermindert de eetlust, en je zult je vol voelen na een minimale voedselinname.

Voordat je generieke Acomplia koopt moet je je wel realiseren dan je een gezond dieet moet onderhouden voor het beste resultaat.

Hoe werkt Xenical (Orlistat)?

Xenical blokkeert de vertering en lichaamsabsorptie van vetten in het voedsel. Orlistat is het actieve ingredient in Xenical en het werkt door de werking van lipase te blokkeren, en voorkomt daardoor de afbraak en absorptie van vetten. Het totale gewichtsverlies bereikt met Xenical varieert. In eenjarige klinische testen bereikte 50% van de proefpersonen een vermindering in lichaamsmassa van 5% of meer.

Voordat je generieke Xenical koopt moet je een calorie-arm dieet volgen voor het beste resultaat.

Hoe kun je Acomplia, Reductil, Xenical kopen zonder een recept?

Koop Acomplia, Reductil, Xenical veilig en gewaarborgd via onze online apotheek. Alle bestellingen worden binnen 48 uur verstuurd in een discrete verpakking via internationale luchtpost. Alle verzend- en verpakkingskosten zijn inbegrepen, dus er zijn geen verborgen kosten die nog betaald moeten worden.