Fitbit Charge activity tracker

Fitbit Charge activity tracker

Als je altijd op de hoogte wilt zijn van de activiteiten die je dagelijks onderneemt, dan is de Fitbit Charge activity tracker zeker iets voor jou! Deze mooie tracker houdt namelijk de gehele dag je activiteiten bij, of je nou aan fitnessapparaten hangt of aan het hardlopen bent. Het apparaat motiveert je bovendien om meer te bewegen. Ideaal als je het lastig vindt om jezelf te motiveren goed in beweging te blijven. De Fitbit Charge activity tracker is echter ook zeker een leuke gadget als je geïnteresseerd bent in hoe gezond je nu eigenlijk leeft.

Wat kun je met de Fitbit Charge?

Qua activiteiten kun je bijvoorbeeld denken aan het aantal stappen dat je zet, een bepaalde afstand die je aflegt op een dag, het aantal trappen dat je loopt tijdens je werk of in huis, het aantal minuten dat je actief bezig bent en de hoeveelheid calorieën die je verbrandt. De Fitbit Charge activity tracker houdt bovendien bij of je elke nacht wel genoeg slaapt. Hij registreert automatisch wanneer je in slaap valt.

Maak verbinding met je smartphone

Het leuke aan de Fitbit Charge activity tracker is dat je deze kunt verbinden met je smartphone. Door middel van de activity tracker kun je inkomende oproepen ontvangen op het display van het apparaat. De Fitbit Charge is verder voorzien van een wekkeralarm met trilfunctie. Je wordt elke morgen wakker gemaakt, zonder dat jij je partner tot last bent. Door middel van Bluetooth is het mogelijk om de Fitbit Charge activity tracker te synchroniseren met bijvoorbeeld je pc, MacBook of  Android-telefoons. Zo heb je altijd toegang tot de meest belangrijke gegevens!

In welke maten is de Fitbit Charge activity tracker verkrijgbaar?

De Fitbit Charge activity tracker is leverbaar in 2 verschillende maten: large en small. De small-variant is het meest geschikt voor de wat smallere (dames)pols, terwijl de large versie geschikt is voor de wat bredere (mannen)pols. Het is een comfortabel en flexibel sporthorloge dat is gemaakt van duurzaam elastomeer-materiaal. Als je inspiratie zoekt voor je nieuwe doel, schaf dan de Fitbit Charge activity tracker aan. Je kunt namelijk ook je workouts controleren met de hulp van de oefeningsmodus. Dit werkt zeker motiverend als jij een nieuw doel wilt behalen. Kortom, om gezond en fit te blijven is dit sporthorloge een echte aanrader!