De beste gym in Amsterdam

De beste gym in Amsterdam

Ben je op zoek naar de beste gym in Amsterdam? Onze hoofdstad kent vele opties als je op zoek bent naar een sportschool. Alle sportscholen hebben zo hun eigen voor- en nadelen. Zo heeft de een meer faciliteiten dan de ander en zit er vaak ook verschil in de abonnementsprijs. Een sportschool kiezen is een persoonlijke keuze, maar in dit artikel willen we je overtuigen van de beste gym in Amsterdam. Namelijk Gustav Gym, deze sportschool is voorzien van alle faciliteiten, biedt vele groepslessen en staat bekend als luxe sportschool!

Luxe sportschool in Amsterdam

Gustav Gym heeft twee vestigingen in Amsterdam, op de Zuidas en in het centrum.  De luxe sportscholen van Gustav Gym zien er mooi en schoon uit. Daarnaast zijn de gyms voorzien van de beste apparatuur en zijn er vele mogelijkheden als het gaat om groepslessen. Ook als je op zoek bent naar een personal trainer ben je aan het juiste adres. Ervaren en gecertificeerde personal trainers van Gustav Gym helpen je graag bij het behalen van jouw sportieve doelen!

Twee vestigingen

Of je nou op zoek bent naar een sportschool in het centrum van Amsterdam? Of een sportschool in Amsterdam Zuid? Gustav Gym heeft twee vestigingen in Amsterdam. Een op de Zuidas en een in het centrum van onze prachtige hoofdstad. Met een lidmaatschap heb je toegang tot beide vestigingen, waardoor je ook nog eens kunt afwisselen. Beide vestigingen zijn lekker ruim opgezet, waardoor je genoeg ruimte hebt om ongestoord te trainen.

Lid worden?

Bij Gustav Gym heb je keuze uit verschillende lidmaatschappen. Je hebt een zogenoemd “regular membership”. Dit is een standaard lidmaatschap waarbij je van alle faciliteiten gebruik kunt maken zonder dat je extra gebruik maakt van personal training. Dit abonnement kan je afsluiten vanaf €59 per maand. Je hebt met dit abonnement onbeperkt toegang tot onze vestigingen en de groepslessen.