Allroundcare.nl het zorgnetwerk voor professionals

Allroundcare.nl het zorgnetwerk voor professionals

Op allroundcare.nl vind u alle professionals voor de jeugdzorg, gehandicaptenzorg, psychiatrie en ouderenzorg onder één dak. Zorgvraag en zorgaanbod komen samen, en met de 24 uur service 7 dagen in de week kunnen ze snel inspelen op de (zorg)behoefte. Daarnaast wordt er zeer flexibel gewerkt. Zorgpersoneel kan zowel langere als kortere periodes gedetacheerd worden om aan de zorgvraag te beantwoorden. Door de jarenlange ervaring staat allroundcare.nl ook bekend om de betrouwbaarheid. Ze zijn bedreven in het vinden van de juiste match, waarbij zeker niet uit het oog verloren wordt dat het gaat om de zorg voor mensen.  

 

De werknemers zijn echte professionals die zich altijd blijven ontwikkelen. Middels cursussen en trainingen blijft het personeel altijd up to date. De trainingen bestaan onder andere uit bedrijfshulpverlening (BHV), basismedicatie, lifttillen en epilepsie training. 

 

Het flexibel kunnen inzetten van personeel heeft als eventuele fijne bijkomstigheid dat personeel altijd over genomen kan worden door de zorginstelling. Op deze manier kan de continuïteit in de zorgverlening gewaarborgd worden. 

 

Iets wat Allroundcare.nl onderscheidt, is dat er veel persoonlijke begeleiding gegeven wordt. 

 

Dit gebeurd niet alleen tijden het begin van het wervingsproces, maar ook nog zeker daarna. De flexwerker en zorginstelling worden beiden begeleidt en geadviseerd. Geen vraag is teveel. Of er nu de vraag komt hoeveel flexwerkers er nodig zijn, of wat een juiste vervolgstap is als een flexwerker in het team is gekomen, allroundcare.nl helpt bij alle vragen. Maar ook andersom werkt het; de flexwerker kan ook bij het team van allroundcare.nl terecht voor vragen. Ook bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies wordt voortvarend gewerkt.  

 

Een juiste begeleiding van de flexwerker is namelijk van groot belang voor het soepel laten verlopen van het werk binnen de zorg. Omdat er zo’n efficiënte en persoonlijke manier van contact houden is kan er veel beter worden ingeschat worden welke flexwerker het beste bij welke zorginstelling past. Schroom vooral niet om ons te benaderen als flexwerker of als zorginstelling, want we leggen graag uit wat we voor u kunnen betekenen!