Afvallen met behulp van BioHCG Original

Afvallen met behulp van BioHCG Original

Ben jij al bekend met het steeds populairder wordende BioHCG Original? Nee? Dan mis je wat! Steeds meer mensen ontdekken de kracht van BioHCG, met name mensen die in korte tijd proberen gewicht te verliezen. Simpel gezegd is BioHCG Original een afslankkuur van 24 dagen. Gedurende deze 24 dagen zal je elke ochtend de dag beginnen het BioHCG Original-druppels. In deze vloeistof zitten stoffen die het voor je lichaam makkelijker maken om opgeslagen vet te verbanden. Daarbij volg je een calorieën beperkt dieet. Zo kan je in korte tijd relatief snelle resultaten behalen. Lees verder voor een verdere uitleg van de componenten van de BioHCG Original afslankkuur.

Waar komt BioHCG Original vandaan en wat doet het?

BioHCG is ontstaan vanuit het vroeger HCG. HCG werd vroeger namelijk gewonnen uit de urine van zwangere vrouwen. Dit was namelijk een zeer effectief afslankmiddel. Echter werd het op een gegeven moment verboden om HCG te gebruiken. Toen men op zoek ging naar een alternatief werd BioHCG geboren. De werkzame stoffen in het HCG van zwangere vrouwen zijn onderzocht en nagebootst in de BioHCG.

Maar wat doet BioHCG precies? De werkzame stoffen in BioHCG zijn onder andere L-Carnitine, citroenzuur, Leptine, gedestilleerd water en allerlei andere orthomoleculaire kruiden. Deze zorgen gezamenlijk voor meerdere voordelen: mobiliseren van vet, hongergevoel onderdrukken en de hypothalamus kalmeren. Dit maakt het een stuk makkelijker om af te vallen.

Voorgeschreven dieet met 20+ recepten

Zoals je waarschijnlijk wel weet valt of staat elke afslankkuur met voeding. Voeding is extreem belangrijk, of je nou wilt afvallen of juist in spiermassa aan wilt komen. Het is daarom belangrijk dat als je niet alleen wilt afvallen maar dit ook kwijt wilt blijven, je je voedingspatroon aanpast. Tijdens de BioHCG Original afslankkuur volg je een voorgeschreven dieet. Dit zal voornamelijk bestaan uit gerechten die hoog zijn in proteïne en laag in koolhydraten en vetten. De recepten zijn allemaal al voor je uitgewerkt dus hier hoef je je niet druk om te maken.

Door langere tijd voor gezondere voeding te kiezen zal het vanzelf een ‘logischere’ keuze zijn in je hoofd. Dit zal enorm helpen bij het kwijt blijven van de verloren kilo’s. Heb je een keer niet zoveel tijd om een recept klaar te maken en wil je iets snels en gezonds? Dan zou je ook altijd nog kunnen kiezen voor een erwten eiwit shake. Deze is plantaardig, gezond, romig en vol van smaak!